slider image

N.V.P.H.

Nederlandse Vereniging van Postzegelhandelaren

N.V.P.H.Logo N.V.P.H.

Main content N.V.P.H.

De Ruiter B.V.

Internet Winkel

Kennis komt met de jaren
Al decennia lang is familie De Ruiter actief in de verzamelbranche. Al onze specialistische kennis die in deze jaren is opgebouwd concentreert zich onder andere in VerzamelaarsMarkt.nl, inmiddels de grootste verzamelwebwinkel van Nederland. Hier kunt u online terecht voor de aankoop van bijzondere verzamelobjecten. Daarnaast bent u van harte welkom om in de showroom van ons hoofdkantoor in Klaaswaal onze volledige collectie te bekijken.

Als verzamelaar wilt u het beste voor uw verzameling. Zo moeten uw postzegels veilig en beschermd opgeborgen kunnen worden. Daarnaast wil het oog ook wat, dus een mooie presentatie van uw collectie is gewenst. In onze webwinkel treft u allerlei accessoires en benodigdheden voor uw verzameling aan.
U bent van harte welkom op onze website www.verzamelaarsmarkt.nl!

Abonnementen
Informeer ook naar onze (half)jaarlijkse abonnementszendingen postzegels en supplementen. U mist geen enkele uitgifte en blijft altijd up-to-date!

Afhalen
Bespaar op de verzendkosten door gebruik te maken van meer dan 70 afhaalkantoren voor uw bestellingen. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag tussen 08:30 – 17:00
 

  • De Ruiter B.V.
  • Industrieweg 13
  • 3286BW Klaaswaal
  • Contactpersoon
  • Dhr. J. de Ruiter
terug naar overzicht

Leden

Zoek op