Nieuwe Catalogus

Op 11 september 2019 verschijnt de 78e editie van de NVPH Speciale Catalogus! Deze is verkrijgbaar voor €35,90. Één keer per 2 jaar verschijnt een speciale catalogus van Nederland en Overzee. Vorig jaar verscheen een editie met alleen Nederland die snel uitverkocht was. Bij de nieuwe speciale catalogus wordt een apart boekje geleverd met daarin plaatfouten en ditmaal een bijzondere éénmalige rubriek, met een nooit eerder gepubliceerd, overzicht van envelop-variëteiten bij FDC’s van de Nederlandse Antillen. Uiteraard zijn er weer vele prijsaanpassingen, onder andere belangrijke verhogingen voor postzegelboekjes tot 1950, klassiek Overzee en modern Nederland. De NVPH catalogus is verkrijgbaar bij NVPH leden.


9 antwoorden
  • admin
   admin zegt:

   Beste Kees,
   We brengen voortaan het ene jaar de Speciale Catalogus en het ander jaar de dunne versie van de catalogus uit.
   Volgend jaar dus weer de dunnere catalogus.

   Beantwoorden
  • admin
   admin zegt:

   Klopt, ook dit jaar zit er weer een (losse) plaatfoutencatalogus bij, dit jaar ook met een speciaal onderdeel over de Nederlandse Antillen envoloppen.

   Beantwoorden
 1. Cor
  Cor zegt:

  Het is me niet helemaal duidelijk.
  Volgende staat op de NVPHsite
  Quote Op 13 september de eerste editie van de NVPH-catalogus uitgebracht. De NVPH-catalogus vervangt de Speciale Catalogus.
  Op 11 september 2019 verschijnt hij gelukkig weer, de NVPH Speciale Catalogus! Deze is verkrijgbaar voor €35,90. Unquote
  Verschijnen er nu twee catalogi ????

  Beantwoorden
  • admin
   admin zegt:

   In 2018 is er een nieuwe versie van de catalogus uitgegeven, deze was minder uitgebreid dan de speciale catalogus. Dit jaar is er weer een nieuwe versie van de Speciale Catalogus. Vanaf nu zullen de Catalogus en de Speciale Catalogus elk jaar wisselend uitkomen, zoals eerder aangekondigd.

   Beantwoorden
 2. robin
  robin zegt:

  Is de catalogus ook digitaal beschikbaar?
  Ik begin net en heb een start verzameling overgenomen dit ik digitaal zou willen documenteren

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *